GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Composiet schutting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Je wilt een composiet schutting kopen? Bij Beumako vindt je vast en zeker een product naar jouw wensen. Wij hebben een enorm assortiment aan producten voor een schutting van composiet. Composiet is een combinatie van houtvezels en kunststof. Daardoor is het duurzaam en goed bestand tegen vocht. Op onze website kun je je composiet schutting geheel naar wens samenstellen. Verschillende schuttingplanken zijn beschikbaar en verschillende toebehoren. Verder is er een ruime keuze uit kleuren en patronen. Wil je een schutting in antraciet waarbij de liggers verticaal zijn geplaatst of toch liever een schutting waarbij de liggers horizontaal zijn geplaatst. Bij ons is het allemaal mogelijk. Daarnaast is er een keuze in verschillende afmetingen. Zo kun je kiezen uit schuttingen met een hoogte van 180 cm. en een hoogte van 200 centimeter.

Een goede schutting zorgt voor meer woonplezier in de tuin. Er ontstaat een plek waar je meer privacy hebt. Zo wordt het heerlijk genieten wanneer je onbezorgd in de zomer in de tuin kunt zitten of lekker kunt zonnen. Een feestje geven met vrienden of lekker uitgebreid barbecuen kan perfect in een tuin waarin je lekker beschut zit achter jouw eigen composiet schutting.

Eigenschappen composiet schutting

Composiet schuttingen zijn onderhoudsvrije schuttingen. Ze zijn duurzaam en stevig en gaan jarenlang mee zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Mocht het voorkomen dat er toch delen van de composiet schutting kapot zijn en vervangen moeten worden, kun je de vervangende schuttingdelen eenvoudig online kopen bij Beumako.

Een composiet schutting is wat anders dan een kunststof schutting. Bij composiet bestaan de schutting delen voor 50% uit houtvezels en 50% uit kunstofvezels. Daarom heeft composiet de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Vaak is ook de prijs van composiet gunstiger dan die van een kunststof schutting. Het grootste voordeel is wat ons betreft de uitstraling van een composiet schutting. Deze is een stuk natuurlijker dan die van een kunststof schutting.

Voordelen ten opzichte van een houten schutting

Het voordeel van composiet ten opzichte van hout, wanneer het gaat om een schutting is wel zeker het onderhoud. Het is een stuk gemakkelijker om composiet te onderhouden vergeleken met hout. Een composiet scherm heeft geen olie of lak nodig. Eigenlijk het enige wat nodig is, is af en toe een schoonmaakbeurt met water en een biologisch schoonmaakmiddel. Schimmel en mos krijgen nauwelijks grip op composiet en het zal dus niet snel gebeuren dat de schutting helemaal groen kleurt van de aangroei. Bij het verwerken ontstaan er geen splinters en ook na jarenlang gebruik ontstaan er geen splinters in de schutting, dus dit maakt het een veilige keuze voor een tuin met kinderen en huisdieren.

Verschillende soorten composiet schutting

We schreven er al kort eerder over. Composiet schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je een composiet schutting krijgen met horizontale planken of verticaal geplaatste planken. Ook zijn verschillende kleuren beschikbaar. In onze webshop kun je terecht voor verschillende toebehoren voor je composiet schutting zoals schuttingpalen van composiet of gegalvaniseerd, afdekkapjes, stabiliteitsbalken, L-beslag en ga zo maar door. Wanneer je vragen hebt over het monteren van een schutting of welke benodigdheden je hierbij moet gebruiken, neem dan uiteraard contact met ons op.

Naast composiet schuttingen verkopen wij ook andere materialen om jouw schutting mee te maken. Zo kun je een bamboe schutting maken, een kunststof schutting, een houten schutting van bijvoorbeeld larikshout of douglashout. Zo is er eigenlijk wel voor iedere situatie en iedere tuin een juiste schutting te vinden bij ons in het assortiment.

Composiet schutting kopen bij Beumako

Beumako heeft een groot en compleet assortiment als het gaat om een composiet schutting. Niet alleen voor de schutting zelf maar ook de toebehoren kun je bij ons terecht. Daardoor heb je een grote keuzemogelijkheid voor composieten schuttingen bij ons. Vindt je het moeilijk om een keuze te maken tussen twee verschillende soorten, je kunt dan gerust een monster composiet schutting bestellen. Zo kun je de materialen of kleuren met elkaar vergelijken voor de juiste keuze! Een composiet schutting blijft immers jaren in jouw tuin staan, dus een goed overwogen keuze is zeker wenselijk! Een proefmonster kun je gemakkelijk en snel gratis aanvragen bij ons op de website.

Plaatsen van een schutting

Nu kunnen we ons voorstellen dat je naast de vragen rond het materiaal ook vragen hebt over het plaatsen van de schutting. Hoe zit het precies met de regels rond de erfscheiding? Hoe hoog mag ik de schutting maken? Moet ik altijd in overleg gaan met mijn buren wanneer ik een schutting wil plaatsen? Allemaal vragen die wij heel goed begrijpen. Speciaal daarvoor hebben we een compleet blogartikel geschreven. Hier gaan we verder in op de regels rond het plaatsen van een schutting. Advies blijft wel altijd, als je zeker wilt zijn van de regels, vraag dit dan na bij jouw gemeente. Zo weet je zeker dat je de schutting plaatst volgens de regels die bij je gelden en loop je geen risico op het moeten verplaatsen van de schutting.

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een composiet schutting is over het algemeen niet moeilijk. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een schutting. Wij hebben schuttingen in ons assortiment die van de beste kwaliteit zijn, je betaalt bij ons tevens altijd een scherp prijs. Het transport is in eigen beheer en daarom flexibel en zonder risico’s. Wil je meer weten over een composiet schutting en de mogelijkheden bij je in de tuin? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij geven graag advies op maat en wie weet kun je binnenkort genieten van een compleet nieuwe composiet schutting van Beumako.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies