GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Composiet terrastegels

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wil je composiet terrastegels kopen om een mooi en onderhoudsvriendelijk terras aan te leggen? Een mooi terras in jouw tuin, composieten terrastegels op het balkon of dakterras, het kan allemaal! Bij Beumako hebben wij veel verschillende mogelijkheden zodat je als klant altijd een product kunt vinden dat voldoet aan jouw wensen.

Eigenschappen composiet terrastegels

Composiet terrastegels zijn opgebouwd uit een combinatie van houtvezels met kunststof. Het grote voordeel van composiet terrastegels ten opzichte van houten tegels is dat de eerstgenoemde onderhoudsvrij zijn. Omdat composiet terrastegels bestand zijn tegen vocht, zullen we bij regen niet glad worden omdat er geen mosvorming optreedt. Er hoeven ook minder bomen te worden gekapt voor composiet terrastegels, wat het een ecologische verantwoord alternatief maakt voor houten terrastegels.

Verschillende soorten composiet terrastegels

Composiet terrastegels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Je kunt composiet terrastegels van 30x30 cm, 50x50 cm, 90x90 cm of 100x100 cm aanschaffen. Daarnaast hebben wij ook terrasplanken in ons assortiment die een afmeting hebben van 120x 15 cm. De composiet terrastegels en terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor een natuurlijke uitstraling hebben wij verschillende bruintinten, en voor een tijdloze strakke uitstraling is een antraciet of zwarte kleur ideaal.

Verschillende merken composiet terrastegels

Beumako heeft composiet terrastegels van het eigen huismerk, van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn DuoWood terrastegels een optie of terrastegels van Elephant. Het zijn allemaal goede kwaliteit producten die lang mee gaan wanneer er goed mee word om gegaan. 

Over ons

Beumako is specialist in terrastegels, maar dat niet alleen. Je kunt bij ons ook terecht voor vlonderplanken, schuttingen en alles wat daarbij hoort. In onze webshop vindt je ook een composiet schutting of een kunststof schutting. Of neem eens een kijkje tussen onze vlonderplanken als composiet vlonderplanken, composiet vlonders of composiet terrasplanken. Wij bieden een snelle service en leveren door heel Nederland & Belgie. Wij hebben de grootste keuze in Europa en bieden de scherpste prijs voor de beste merken. Bij ons kies je voor kwaliteit en voordeel voor jouw eigen portomonnee! Wie wil dat nu niet? Zoek niet langer en maak vandaag nog de keuze voor onze terrastegels of een van onze andere producten.

 

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies