GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Douglas vlonderplanken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Douglas vlonderplanken kopen ddoe je het beste bij Beumako. Wij hebben enkel goede kwaliteit douglas vlonderplanken in ons assortiment. Douglas vlonderplanken zijn uitermate geschikt voor buitenconstructies door zijn natuurlijke duurzaamheid. Ze zijn kunstmatig gedroogd en geprofileerd voor extra stabiliteit.

Eigenschappen Douglas vlonderplanken

Douglas vlonderplanken zijn gemaakt van hout van de Douglasspar. Het is een zeer duurzame houtsoort en wordt daarom vaak gebruikt voor toepassingen buitenshuis. Naast dat je Douglas vlonderplanken kan gebruiken voor jouw terras, wordt douglashout ook vaak gebruikt voor schuttingen. De hoge duurzaamheid hebben de douglas vlonderplanken te danken aan het hoge percentage aan kernhout wat wordt gevormd bij de douglasspar. Het kernhout verhardt naar verloop van tijd door de aanwezige hars. Schimmel heeft door deze natuurlijke eigenschap minder invloed op het hout en daardoor kun je lang genieten van douglas vlonderplanken.

Verschillende mogelijkheden douglas vlonderplanken

Douglas vlonderplanken kunnen worden gebruikt voor jouw terras of als vlonder bij de vijver. Douglas vlonderplanken zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en zijn naar wens te monteren. Bijna elke denkbare vorm terras is mogelijk. Voor een stabiel terras kun je het beste onderliggers gebruiken. Composiet onderliggers zijn het beste bestand tegen vocht, en zijn daarom de perfecte onderliggers voor douglas vlonderplanken. Houten onderliggers kunnen natuurlijk ook gebruikt worden!

Verschillende houtsoorten voor vlonderplanken

Bij Beumako willen we graag dat je als klant het juiste product vindt dat aansluit bij jouw wensen. Daarom bieden wij verschillende houtsoorten aan. Naast douglas vlonderplanken hebben wij ook lariks vlonderplanken en bamboe vlonderplanken in ons assortiment. Douglas vlonderplanken hebben net als lariks vlonderplanken de eigenschap zeer duurzaam te zijn doordat ze verharden na verloop van tijd. Bamboe vlonderplanken zijn van schimmelbestendig hout.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies