GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Duofuse tuinschermen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Met Duofuse tuinschermen zet je een duurzame schutting neer waar je lang plezier van hebt. Zo heb je geen last van de buren of mensen die naar binnen kunnen kijken. Zelf hoef je je geen zorgen te maken of je kinderen of de hond weg kunnen lopen wanneer je de tuindeur dicht hebt zitten. Zij kunnen hierdoor rustig spelen in de tuin.

Duofuse tuinschermen zijn gemaakt van houtcomposiet en zijn een goed alternatief voor een hardhouten schutting. De schermen hebben de uitstraling van hardhout, maar de voordelen van kunststof. Dit betekent dat het product een lange levensduur heeft. Daarnaast is het materiaal in zijn geheel recyclebaar.

Tand en groef systeem

Duofuse tuinschermen van houtcomposiet zijn voorzien van een tand en groef plankensysteem waarmee je in een handomdraai een modulaire tuinafscheiding in elkaar zet. Met de bijbehorende composiet palen en u-profielen kun je in alle richtingen bouwen en zijn er verschillende breedtes en hoogtes mogelijk. Zo kun je de tuinafscherming precies zo plaatsen als je hem wilt hebben. Of je nu voor één hoogte kiest of je de tuinschermen in hoogte wilt laten verspringen, het kan allemaal. Ook kun je de schutting gemakkelijk een hoek om laten gaan. Duofuse tuinschermen zijn te bestellen in de kleuren Tropical Brown, Stone Grey en Graphite Black.

Onderhoud

Duofuse tuinschermen zijn onderhoudsvrij. Nadat de schermen geplaatst zijn, is het niet meer nodig om ze na te behandelen met beits of speciale olie. Het reinigen van Duofuse tuinschermen is voldoende en hier heb je geen speciale schoonmaakmiddelen voor nodig. Hiermee bespaar je gemakkelijk op de kosten van het onderhoud.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies