GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Duowood vlonderplanken

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Duowood vlonderplanken zijn verkrijgbaar in vier verschillende profielen. Het standaard (hol) profiel, het XWB (extra breed en semi massief) profiel, het pro (massief) profiel en het CEX (massief en een harde coating) profiel. Al deze profielen hebben hun eigen product specificaties.

Allereerst verschillen de profielen van elkaar als het gaat om het profiel van de Duowood vlonderplanken. Bij het standaard profiel en het XWB profiel hebben de planken een gladde zijde en een zijde met groeven. Het pro profiel heeft één zijde met groeven en een zijde met een natuurlijke houtstructuur en als laatste is er het CEX profiel met één zijde met een natuurlijke houtstructuur en een gladde zijde. Welk profiel je ook kiest, je hebt altijd een keuze welke zijde je boven legt en welke dus zichtbaar is op het terras.

Innovatie

Met al deze verschillende profielen op de Duowood vlonderplanken, laat het bedrijf zien dat het waarde hecht aan innovatie. In plaats van te doen wat andere bedrijven doen, gaat Duowood een stap verder. Daarom kun je kiezen voor extra brede of massieve planken, met eventueel een harde toplaag. De producten zijn hierdoor sterker en beter geschikt voor zwaardere toepassingen. Ben je op zoek naar een krasvrij en sterk product, dan kies je voor Duowood vlonderplanken. Deze massieve vlonderplanken zijn intensief te gebruiken en geschikt voor professionele toepassingen.

Voordelen van massieve vlonderplanken


De massieve Duowood vlonderplanken hebben meerdere voordelen. Het is niet alleen slijtvast en geschikt voor intensief gebruik, maar ook nog beter bestand tegen vocht dan holle composiet vlonderplanken. Hierdoor krijgt vocht geen kans om te blijven staan en zijn de vlonderplanken gemakkelijk te reinigen.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies