GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet! Tel. 0523 745 655

Vragen? Tel. 0523 745 655

Garantie & klachten

Beumako | Top Vlonderplanken

Garantie

Op de door Beumako.nl geleverde composiet artikelen wordt een garantie gegeven conform de door de fabrikant/importeur afgegeven garanties. De fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Naast de fabrieksgarantie zit er op onze producten een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Beumako.nl verwijst altijd naar de montage handleidingen van de fabrikant/importeur om je garantie te behouden. Bij een juiste verwerking van Houtcomposiet voorkomt men vroegtijdige problemen.

Bij twijfel dien je zelf een bouwkundig expert in te schakelen. De fabriek/importeur garantie vervalt indien je artikelen toepast op een wijze waarvoor deze niet bedoeld zijn en bij normale slijtage (zoals het ontstaan van o.a. een tintverschil dmv UV straling).

Om je garantie te behouden dien je je constructies (zoals schuttingen & vlonders) van uitsluitend materialen van Beumako.nl te vervaardigen.

Bij het verwerken van houtcomposiet producten (zoals bijvoorbeeld vlonders & schuttingen) is de onderliggende bodem veelal de basis. Wij adviseren ten alle tijde een bodemspecialist en/of je gemeente te raadplegen alvorens te gaan bouwen. Op onze website zijn algemene montage adviezen en spelregels opgenomen ter verwerken van de houtcomposiet producten.

Specifiek (lokaal) voorkomende slappe klei / zandlagen, opgehoogde grond en/of oxiderende veenlagen en dergelijke kunnen (na verloop van tijd) schade aan vlonders en/of schuttingen geven. Enige aansprakelijkheid inzake dezen en/of kostenvergoeding na schade wordt door ons uitgesloten binnen de garantie.

Je kunt geen beroep doen op de garantie wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onjuiste montage, onoordeelkundig, oneigenlijk gebruik of wanneer zonder schriftelijke toestemming van ons het product verwerkt is in een alternatieve toepassing. Ook mag je geen wijzigingen hebben aangebracht en/of het product gebruikt hebben voor doeleinden waarvoor deze niet bestemd is.

Je bent eveneens ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor berekeningen omtrent draagconstructies. Schade als gevolg van verzakkingen van de ondergrond van je constructie vallen niet binnen de garantie. Het oxideren van ijzerwaren valt tevens buiten de garantie. Tevens valt weerschade, waaronder ook stormschade valt, buiten de garantie.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@beumako.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

HEB JE HULP NODIG?

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR!

TEL:0523 745 655

EMAIL:

CHAT:Op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookie beleid