GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Houten terrastegels

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met houten terrastegels creëer jeeen terras met een sfeervolle uitstraling. Wil je houten terrastegels kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben goede kwaliteit houten terrastegels voor een goedkope prijs. Met dit product kun je een houten terras aanleggen, je balkon bekleden met houten terrastegels of ze op je veranda leggen. Geïmpregneerde houten tegels zijn prima te gebruiken bij vijvers en zwembaden. Natuurlijk kun je ook een tuinpad aanleggen met houten terrastegels. Ze zijn te koop per stuk op onze website.

Verschillende afmetingen houten terrastegels

Houten terrastegels zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo kun je een terras geheel naar wens aanleggen. De verschillende formaten staan hieronder opgesomd:

  • 30 cm bij 30 cm
  • 50 cm bij 50 cm
  • 100 cm bij 100 cm

Verschillende houtsoorten terrastegels

Je kunt als klant kiezen tussen verschillende soorten houten terrastegels. Zo hebben we bankirai hardhouten terrastegels en geïmpregneerd grenen.

Houten terrastegels inclusief benodigdheden

Wanneer je je houten terrastegels koopt bij Beumako worden ze standaard geleverd met alle benodigdheden. Het geavanceerde clicksysteem is standaard bijgeleverd, om een eenvoudige en snelle montage te bewerkstelligen. Je hoeft hier dus geen ingewikkeld gereedschap voor nodig. Wel hebben houten terrastegels af en toe een onderhoudsbeurt nodig om ze mooi en vrij van schimmel te houden. Wil je enkele onderdelen van je terras vervangen door nieuw materiaal, kun je op onze website terecht voor terrasdelen.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies