GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Retourneren

Beumako | Top Vlonderplanken

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar onze vestiging in Bergentheim zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 120,-. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen de producten zelf terug te brengen bij onze vestiging in Bergentheim. Kleine producten zoals bevestigingsmateriaal kun je per post aan ons terugsturen, de specifieke kosten hangen af van het gewicht van het pakketje, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Beumako geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@beumako.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@beumako.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

HEB JE HULP NODIG?

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR!

TEL:0523 745 655

EMAIL:

CHAT:Op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies