GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet! Tel. 0523 745 655

Vragen? Tel. 0523 745 655

Totaalpakket houten vlonderplanken

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer je kiest voor een totaalpakket houten vlonderplanken dan geeft deze meteen een natuurlijke en warme sfeer aan jouw tuin. Het monteren van een totaalpakket houten vlonderplanken hoeft niet veel tijd te kosten. Met een all-in totaalpakket ligt er binnen een mum van tijd een mooi, houten terras welke jouw tuin voorziet van een natuurlijke uitstraling. Je kunt ook kiezen voor houten vlonderplanken per stuk, waarmee je zelf een totaalpakket houten vlonderplanken samen kunt stellen.

Kiezen voor een houtsoort

Een totaalpakket houten vlonderplanken kan bestaan uit verschillende soorten hout, zoals bijvoorbeeld hardhout, grenen, lariks en Douglas. Deze houtsoorten verschillen onder andere van elkaar in kleur, duurzaamheid en prijs. Hardhout gaat het langst mee, maar is ook duurder dan andere soorten hout. Hardhout is goed bestand tegen weer en wind en blijft lang mooi. Het budget wat je hebt om je vlonderplanken te plaatsen, kan een belangrijke rol spelen in het maken van je keuze van het soort hout wat je gebruikt. Ook jouw persoonlijke voorkeur speelt hierbij een rol. Elke houtsoort heeft een eigen kleur en uitstraling.

Onderhoud en duurzaamheid

Hout wordt vaak geïmpregneerd om het duurzamer te maken. Geïmpregneerd hout heeft tijdens de eerste jaren nauwelijks onderhoud nodig. Een schoonmaak beurt in de lente volstaat in dit geval. Daarna is het raadzaam om het totaalpakket houten vlonderplanken opnieuw te schuren en te beitsen. In het geval van hardhout kun je de planken behandelen met speciale olie. Wanneer het totaalpakket houten vlonderplanken goed onderhouden wordt, gaat deze langer mee. Dit kan op termijn financieel voordeel opleveren.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookie beleid