GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Veilig betalen

www.beumako.nl

Betalen met iDeal

Als je kiest voor 'iDeal' betaal je via je eigen bank. Je rekent dan af via jouw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode is voor jou kosteloos. 

Betalen met Bancontact

Deze betaalmethode is alleen voor België. Als je kiest voor 'Bancontact' betaal je via jouw eigen bank. Je rekent dan af via jouw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode kost 1,75% van het totaalbedrag extra.

Betalen met vooruitbetaling / overboeking

Betaling door middel van overboeking (vooruitbetaling) per bank/giro betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Beumako. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of d.m.v. een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening van Beumako.

Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)? 
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je direct een orderbevestiging per e-mail. Je kunt vervolgens, indien nodig, een email sturen naar info@beumako.nl met het verzoek om een factuur van jouw bestelling. Wij zullen je deze dan z.s.m. toesturen waarna je het bedrag kunt overmaken op het in de factuur genoemde rekeningnummer. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat je bij je overschrijving het factuurnummer vermeldt.

Betalingen vanuit het buitenland 

Voor betalingen vanuit het buitenland gebruik je de volgende gegevens:
IBAN: NL26 RABO 0316 8970 35
BIC: RABONL2U

Betalen met Pinnen / contant (cash) bij afleveren of afhalen

Indien je kiest voor betaling bij afleveren of afhalen, dan betaal je je bestelling op het moment van aflevering. Je betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat je de bestelling in ontvangst neemt.

Bij leveringen binnen Nederland heb je bij ons de mogelijkheid om het bedrag contant of per PIN te voldoen.

Bij leveringen naar België is het alleen mogelijk om het bedrag cash te betalen aan de chauffeur.

HEB JE HULP NODIG?

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR!

TEL:0523 745 655

EMAIL:

CHAT:Op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies