GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet! Tel. 0523 745 655

Vragen? Tel. 0523 745 655

Composiet vlondertegels

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met composiet vlondertegels kun je een mooi terras aanleggen in elke gewenste vorm! Een mooi vlonderterras in jouw tuin, composieten vlondertegels op jouw balkon of een dakterras maken met vlondertegels, veel mogelijkheden voor vlondertegels zijn denkbaar! Bij Beumako vindt je een ruime keuze aan composiet vlondertegels voor een lage prijs. Composiet vlondertegels zijn terrasdelen die zijn opgebouwd uit een combinatie van kunststof en houtvezels.

Voordeel van composiet vlondertegels

Het grote voordeel van composiet vlondertegels ten opzichte van houten vlondertegels is dat ze onderhoudsarm zijn. Omdat composiet vlondertegels vochtbestendig zijn, zullen ze bij regen niet glad worden, zoals dat vaak wel het geval is bij houten vlondertegels door mos vorming. Composiet vlondertegels zijn een ecologisch en duurzaam alternatief en gaan lang mee! je kunt ook kiezen voor houtcomposiet vlondertegels.

Verschillende soorten composiet vlondertegels

Beumako heeft composiet vlondertegels van het eigen huismerk, deze zijn van zeer goede kwaliteit. Tevens zijn er composiet vlondertegels van DuoWood verkrijgbaar en terrastegels van Elephant. Dit zijn allemaal goede kwaliteit producten die wij voor een aantrekkelijke prijs aan huis kunnen leveren.

Naast dat wij verschillende merken composieten vlondertegels leveren, hebben wij ook verschillende soorten composiet vlondertegels. Hieronder sommen wij kort de mogelijkheden op:

Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, bijvoorbeeld een vlondertegel van 30cm x 30cm, terrastegels van 50cm x 50cm, vlondertegels van 90cm x 90cm en terrastegels van 100cm x 100cm.

Daarnaast bieden wij ook terrasplanken aan met afmetingen van 120 cm bij 15 cm.

Alle terrastegels en terrasplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Eigenschappen Composiet vlondertegels

Composiet vlondertegels zijn onderhoudsvrije terrasdelen. Ze zijn van stevig en duurzaam materiaal waardoor je lang plezier van kunt beleven. Ze worden standaard geleverd inclusief een geavanceerd kliksysteem zodat je de composiet vlondertegels eenvoudig kunt monteren. Daar heb je geen ingewikkelde apparatuur voor nodig. Je kunt snel een vlonderterras aanleggen in elk gewenste vorm.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookie beleid