GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Elephant schutting

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Elephant schutting wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal, want het merk Elephant staat voor A-kwaliteit en luxe tuinproducten voor een scherpe prijs. Het houtcomposiet wordt vervaardigd van houtstof en HDPE kunststof van de beste kwaliteit en voorzien van een keurmerk. Zo kunnen zij een stabiele kwaliteit garanderen. Het houtcomposiet wat voor de Elephant schutting wordt gebruikt is duurzaam en water- en vocht bestendig.

Kleurvast


De Elephant schutting is verkrijgbaar in de kleuren bruin, antraciet, grijs en lichtgrijs. Houtcomposiet is constant qua kleur zodat elk tuinscherm of schuttingplank er hetzelfde uit ziet. Het materiaal verkleurt niet door invloeden van licht of vocht. De kleurvastheid van een Elephant schutting is een groot voordeel.

Het gebruik van houtcomposiet in de Elephant schutting heeft meer voordelen. Door het kunststof element in het materiaal heb je geen last van het werken van de planken. Ze vervormen niet, trekken niet krom en er ontstaan ook geen scheuren in de planken. Zo ziet je tuinafscheiding er na een aantal jaren nog exact zo uit als toen je hem plaatste.

Eenvoudig te onderhouden


Je Elephant schutting is eenvoudig te onderhouden. Er is geen jaarlijks terugkerend onderhoud nodig in de vorm van beitsen of behandelen met een speciale olie. Het schoonmaken van de Elephant schutting is voldoende. Hiervoor hoef je geen speciale schoonmaakmiddelen aan te schaffen. De normale producten die je al in huis hebt, zijn goed genoeg voor deze klus. Met een sopje en een borstel maak je je schutting snel klaar voor een nieuw seizoen.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies