GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Schuttingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina

De kosten van het plaatsen van een schutting kunnen al vrij snel hoog oplopen. Het liefst zou je een goedkope schutting neerzetten als dit niet ten koste zou gaan van de duurzaamheid en de kwaliteit van de schutting. Om kosten te besparen op het plaatsen van een schutting is er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Zo heb je wel een goedkope schutting, maar kan deze wel een aantal jaren mee.

Vergelijk de prijzen

Wanneer je een goedkope schutting neer wilt zetten, is het allereerst van belang om te kijken naar het materiaal dat je wilt gebruiken. Hout is goedkoper dan kunststof en past hierdoor waarschijnlijk beter in het budget, maar er zijn veel verschillende soorten hout op de markt. Een goedkope schutting is niet altijd de beste oplossing. Als je net iets meer kunt besteden, kan dit op de lange termijn betekenen dat je schutting een aantal jaar langer mee gaat. Wanneer je voor het materiaal gekozen hebt, kun je de prijzen bij verschillende (web)winkels en bouwmarkten met elkaar vergelijken. Veel winkels adverteren ermee dat zij de beste of goedkoopste zijn van Nederland. Onderzoek naar de prijzen kost misschien wat tijd, maar kan zeker voordeel opleveren.

Plaats de schutting zelf

Een groot deel van de prijs van het plaatsen van een schutting, zit hem in de uren die een vakman hieraan besteed. Dit geld kun je in je zak houden wanneer je de schutting zelf plaatst. Ga op zoek naar losse schutting planken en palen en vraag advies over hoe je het beste zelf een goedkope schutting kunt plaatsen.

Overweeg een composiet schutting

Bij Beumako vindt je vast en zeker een product naar wens. Wij hebben ook een enorm assortiment aan producten voor een schutting van composiet. Composiet is een combinatie van houtvezels en kunststof. Daardoor is het duurzaam en goed bestand tegen vocht. Op onze website kun je composiet schutting geheel naar wens samenstellen. Verschillende schuttingplanken zijn beschikbaar en verschillende toebehoren. Verder is er een ruime keuze uit kleuren en patronen. Wil je een schutting in antraciet waarbij de liggers verticaal zijn geplaatst of toch liever een schutting waarbij de liggers horizontaal zijn geplaatst. Bij ons is het allemaal mogelijk. Daarnaast is er een keuze in verschillende afmetingen. Zo kun je kiezen uit schuttingen met een hoogte van 180 cm. en een hoogte van 200 centimeter. Composiet gaat jarenlang mee en is daarmee vaak de meest duurzame keuze. Helemaal als je op zoek bent naar een goedkope schutting, denk er dan eens overna om te kiezen voor een schutting van composiet.

Een goede schutting zorgt voor meer woonplezier in de tuin en dit hoeft zoals gezegd dus helemaal niet duur te zijn. Met een schutting ontstaat er een plek waar je meer privacy hebt. Zo wordt het heerlijk genieten wanneer je onbezorgd in de zomer in de tuin kunt zitten of lekker kunt zonnen. Een feestje geven met vrienden of lekker uitgebreid barbecuen kan perfect in een tuin waarin je lekker beschut zit achter je eigen goedkope schutting.

Schutting kopen bij Beumako

Beumako heeft een groot en compleet assortiment als het gaat om schuttingen. Ook voor een goedkoop alternatief kun je prima bij ons terecht. Niet alleen voor de schutting zelf maar ook de toebehoren ben je bij ons aan het juiste adres. Daardoor is er een grote keuzemogelijkheid voor verschillende schuttingen bij ons. Vind je het moeilijk om een keuze te maken tussen twee verschillende soorten, vraag dan gerust een monster aan. Zo kun je de materialen of kleuren met elkaar vergelijken en de juiste keuze maken! Een composiet schutting blijft immers jaren in jouw tuin staan, dus een goed overwogen keuze is zeker wenselijk! Een proefmonster kun je gemakkelijk en snel gratis aanvragen bij ons op de website.

Plaatsen van een schutting

Heb je naast de zoektocht naar een goedkope schutting ook nog vragen over het plaatsen van de schutting. Hoe zit het precies met de regels rond de erfscheiding? Hoe hoog mag ik de schutting maken? Moet ik altijd in overleg gaan met mijn buren als ik een schutting wil plaatsen? Allemaal vragen die wij veel krijgen een daarom ook heel goed begrijpen. Speciaal om die reden hebben we een compleet blogartikel geschreven. Hier gaan we verder in op de regels rond het plaatsen van een schutting.

Vrijblijvend advies: Optimaal genot!

Het plaatsen van een goedkope schutting is over het algemeen niet moeilijk. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van een schutting. Wij hebben schuttingen in ons assortiment die van de beste kwaliteit zijn, en je betaalt bij ons altijd een scherpe prijs. Het transport is in eigen beheer en daarom flexibel en zonder risico’s. Wil je meer weten over een goedkope schutting en de mogelijkheden in jouw tuin? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij geven graag advies op maat en wie weet kun je binnenkort genieten van een compleet nieuwe goedkope schutting van Beumako.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies