GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet! Tel. 0523 745 655

Vragen? Tel. 0523 745 655

Schuttingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wil je schuttingen kopen? Bij Beumako vindt je de mooiste producten voor een schutting! Zoek dus niet verder want wij hebben een breed assortiment aan producten, dus voor ieder wat wils. Schuttingen zijn natuurlijk in veel verschillende soorten en maten te plaatsen. Wij hebben verschillende soorten materiaal voor een schutting.

Composiet schuttingen

Composiet is erg duurzaam, omdat het een combinatie is van houtvezels en kunststof. De schutting vergt geen onderhoudt. Een ecologisch verantwoorde keuze dus!
Vraag gerust naar de mogelijkheden en contact ons voor meer informatie.

Verschillende maten schuttingen

Schuttingen kun je in verschillende afmetingen realiseren. Schutting planken zijn in verschillende lengtes en breedtes aan te schaffen. Ook zijn de planken te bewerken zodat je de schutting geheel naar wens kunt creëren. Vindt je het moeilijk om een keuze te maken voor schutting planken, dan kun je ook een monster aanvragen zodat je de verschillende kleuren en materialen kunt vergelijken.

Kopen bij Beumako

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten composiet schuttingen en toebehoren, maar dat niet alleen. Wij zijn ook het adres voor vlonderplanken, terrastegels en meer. Wij hebben het grootste assortiment van Europa en leveren door heel Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg & Belgie.  We leveren ook buiten de EU, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Betalen kan direct via bijvoorbeeld iDeal, maar ook bij levering van je bestelling. Neem snel een kijkje tussen onze topmerken.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookie beleid