GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet! Tel. 0523 745 655

Vragen? Tel. 0523 745 655

Terrastegels in hout, composiet en kunststof tegels

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een terras aanleggen in jouw tuin. Een eigen plekje voor je gezin in de zomer. De vooruitzichten zijn vaak prachtig, totdat je 1 van de vele vraagstukken tegenkomt waar bijna iedereen wel mee te maken krijgt; Verzakt het geheel niet? Moet er vooraf een speciale ondergrond worden aangelegd met betonnen terrastegels? Of kan ik over de huidige bestrating heen leggen? Beschadigt het gazon niet? Zal ik ook direct de rest van de tuin doen of later?

De oplossing? Onze terrastegels van kunststof of composiet. Onze terrastegels van hout kunststof composiet zijn voorzien van een speciaal click-systeem wat het leggen tot een kinderspel maakt. Tevens zijn de terrastegels eenvoudig op te bergen voor langere tijd vooraleer gelegd te worden zonder dat het HKC materiaal hieronder te lijden heeft. HKC, de veelgebruikte afkorting voor Hout Kunststof Composiet, zal namelijk niet zomaar gaan rotten of vergaan. Een correcte verwerking kan zorgen voor tientallen jaren plezier van jouw tuin terrastegels.

Wat is het precies?

Wanneer we spreken over terrastegels van composiet, dan gaat het hier eigenlijk om een combinatie materiaal. Vergelijkbaar met de composiet planken die wij beschikbaar hebben. De terrastegels zijn gemaakt van een mix van materialen. Daarom beschreven we het al eerder als Hout Kunstof Composiet of HKC. Het is een mix van hardhoutstof en polyethyleen. Eigenlijk krijg je hiermee het beste van twee werelden. De uitstraling van hout en de gunstige kwalitatieve eigenschappen van kunststof. Dit maakt dat de terrastegels ontzettend sterk zijn, goed tegen vocht kunnen en nauwelijks verkleuren.

Welke varianten zijn er beschikbaar?

Bij Beumako.nl hebben we tal van varianten terrastegels beschikbaar. Zo is er een ruime keuze in kleuren, maar ook in motieven en patronen. Daarnaast is er nog variatie in de maten van de terrastegels. Zo vindt je in ons assortiment tegels van 30 x 30 centimeter maar ook grote tegels van 100 x 100 centimeter. Populaire tegels zijn die in de kleuren antraciet, lichtgrijs, bruin en zwart. Kies je voor een kleine tegel, dan zal je zien dat het in veel gevallen gaat om een tegel met kliksysteem. Deze klikken in elkaar en hiermee maak je gemakkelijk en snel een terras om van te genieten. Kies je voor een grotere tegel, vanaf ongeveer 50 x 50 centimeter dan is dit vaak geen kliktegel meer. Hier is het nodig om de tegels op een houten onderliggers te plaatsen. Grotere tegels zijn prima op een harde of zachte ondergrond te leggen, als je hier vragen over hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookie beleid