GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Houtcomposiet terrastegels

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houtcomposiet terrastegels kopen om een gezellig terras aan te leggen of een tuinpad, het kan allemaal met de houtcomposiet terrastegels van Beumako. Houtcomposiet is een combinatie van kunststof en houtvezels. Dit materiaal is duurzaam en bestand tegen vocht. Daardoor vergen houtcomposiet terrastegels weinig onderhoud. Het is daarom een ideaal product om in jouw tuin, bij jouw vijver, op je balkon of dakterras aan te leggen. De terrastegels zijn voorzien van een profiel wat uitglijden voorkomt. Ze worden geleverd met alle benodigde materialen die staan beschreven in de productomschrijving, zoals een worteldoek, onderliggers en/of schroeven. Zo kun je je terras snel monteren met standaard gereedschap. Mocht je geen tijd hebben om je terras zelf te monteren, kun je bij ons een legservice bijbestellen.

Voordeel van houtcomposiet terrastegels ten opzichte van houten terrastegels

Houtcomposiet terrastegels zijn een ecologisch verantwoord alternatief voor houten terrastegels omdat er minder bomen nodig zijn voor hetzelfde product. De duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van houtcomposiet terrastegels zorgen voor een groter gebruiksgemak. Doordat ze bestand zijn tegen vocht, zal er geen mos vorming optreden en zullen de houtcomposiet terrastegels niet snel glad worden.

Verschillende soorten houtcomposiet terrastegels

Wij hebben houtcomposiet terrastegels in verschillende soorten en maten. De verschillende merken die wij aanbieden zijn DuoWood, Elephant en ons eigen huismerk: Top Vlonderplanken.

Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen:

  • 30 cm bij 30 cm, 50 cm bij 50 cm, 90 cm bij 90 cm en 100 cm bij 100 cm
  • Terrasplanken van 120 cm bij 15 cm

Ook heb je de keuze tussen verschillende kleuren houtcomposiet terrastegels:

  • Bruine kleurstellingen
  • Zwart-Wit geblokt design
  • Antraciet
  • Zwart

Over Beumako

Naast houtcomposiet terrastegels kun je bij ons ook terecht voor al van andere producten.  Denk aan vlonderplanken, schuttingen en alles wat daarbij hoort. In onze webshop vindt je ook een composiet schutting of een kunststof schutting. Of neem eens een kijkje tussen onze vlonderplanken als composiet vlonderplanken, composiet vlonders of composiet terrasplanken. Je kunt bij ons terecht voor A-merken van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wij hebben het grootste assortiment van Europa, dus slagen ddoe je altijd bij ons! Wij leveren door heel Nederland & Belgie en worden gekenmerkt door een zeer snelle service.

 

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies