GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Kunststof terrastegels

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wil je kunststof terrastegels kopen omdat je graag een onderhoudsvriendelijke tuin wilt? Dan is dat zeker een goede keuze! Kunststof terrastegels zijn onderhoudsarm omdat ze geen hout bevatten dat minder goed bestand is tegen vocht en weersomstandigheden. Tevens is het een ecologisch verantwoord alternatief voor houten terrastegels aangezien er geen bomen nodig zijn voor de productie van kunststof terrastegels.

Verschillende mogelijkheden voor kunststof terrastegels

Kunststof terrastegels zijn beschikbaar in verschillende formaten. De kleinste formaten zijn 30 centimeter bij 30 centimeter. De grotere kunststof terrastegels zijn 100 cm bij 100 cm. Daartussenin zijn nog verschillende formaten kunststof terrastegels verkrijgbaar.

Ook zijn er verschillende kleuren mogelijk voor kunststof terrastegels. Wil je een terras aanleggen met een natuurlijke uitstraling, kun je het beste bruinkleurige kunststof terrastegels kopen. Wil je een strak terras met een tijdloze uitstraling, kun je zwart wit geblokte terrastegels, grijze terrastegels of antraciet terrastegels kopen. Vindt je het moeilijk om een keuze te maken, kun je een monster aanvragen zodat je de kleur met eigen ogen kunt beoordelen.

Kunststof terrastegels merken

Tenslotte zijn kunststof terrastegels beschikbaar van verschillende merken. De merken die wij in ons assortiment hebben zijn DuoWood, Elephant en Top Vlonderplanken. Deze merken zijn topkwaliteit terrastegels die wij aanbieden voor een lage prijs. Zo kun je een terras geheel naar wens in jouw tuin aanleggen!

Eigenschappen kunststof terrastegels

Kunststof terrastegels zijn stevig en duurzaam. Het materiaal zorgt ervoor dat ze onderhoudsvrij zijn, af en toe schoonvegen of afborstelen is voldoende. De kunststof terrastegels zijn voorzien van een profiel zodat je niet uitglijdt.

Kopen bij Beumako

Bij Beumako ben je verzekerd van een snelle service in combinatie met scherpe prijzen. Wij hebben het grootste assortiment van Europa en hebben alle bekende merken in huis. Je kunt ook eerst een gratis proefmonster aanvragen, zo weet je zeker of de juiste kunststof terrastegels of een van onze andere producten koopt. Neem eens een kijkje in onze webshop en zie wat wij naast kunststof terrastegels nog meer te bieden hebben.

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies