GRATIS staal aanvragen

Dé expert in hout en composiet!

Dé expert in hout en composiet!

Vragen? Tel. 0523 745 655

Composiet tuintegels

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Composiet tuintegels kopen voor een mooi terras in jouw tuin? Zoek niet verder, want Beumako heeft wat je zoekt! Met composiet tuintegels kun je een sfeervol terras bij jouw vijver of in jouw tuin aanleggen of een steiger of veranda bouwen. Composiet tuintegels hoeven niet per sé in jouw tuin gelegd te worden, ze kunnen ook worden gebruikt op jouw balkon of dakterras! Er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk!

Eigenschappen composiet tuintegels

Composiet is een materiaal dat is opgebouwd uit houtvezels versterkt met kunststof. Dat maakt dat composiet tuintegels beter bestand zijn tegen vocht. Zodoende vergen composiet tuintegels weinig onderhoud. Ook zijn ze stevig en duurzaam zodat je lang plezier kunt beleven aan je terras met tuintegels. Bij ons worden de composieten tuintegels geleverd inclusief kliksysteem waarmee montage van je terras eenvoudig en snel mogelijk is!

Verschillende soorten composiet tuintegels

Beumako heeft verschillende merken composiet tuintegels. Je onder andere het huismerk van uitstekende kwaliteit kopen, de composiet tuintegels van DuoWood kopen of Elephant. Naast de verschillende merken heb je ook keuzemogelijkheid in verschillende afmetingen en kleuren, hieronder volgt hierover een opsomming:

  • 30 bij 30 cm
  • 50 bij 50 cm
  • 90 bij 90 cm
  • 100 bij 100 cm
  • 120 bij 15 cm, dit zijn de terrasplanken
  • Bruine kleuren voor een natuurlijke, warme en sfeervolle uitstraling
  • zwart-wit geblokt design, antraciet/zwart voor een tijdloze en strakke uitstraling

Veel verschillende keuzemogelijkheden bij Beumako dus! Vindt je het moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende kleuren, kun je bij ons een monster aanvragen. Zo kun je met eigen ogen kijken hoe de kleur uitvalt om een goede keuze voor composiet tuintegels te kunnen maken!

Copyright © 2023 - Beumako | Top Vlonderplanken

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy statement - Cookies